Vés al contingut

Actes en què si participa, o es consideren importants, organitzats per altres entitats que poden no realitzar-se al centre social, però que es recomanen i es vol que surtin al calendari perquè tractar temàtiques que es treballen a l'Ateneu o s'hi participa d'alguna amnera.

[Xerrada] Presentació del Sindicat de Llogaters de BCN a Terrassa

Enviat per Mariona el
Tipus d'activitat
Cos

Davant la greu situació context de bombolla de lloguers, on cada vegada més s'imposa l'habitatge de lloguer com a objecte d’especulació per davant de la seva funció social i residencial on construir projectes de vida. L'Ateneu Candela organitza conjuntament amb el Sindicat de Llogaters un acte on poder compartir eines ciutadanes per garantir l'accés a l'habitatge de lloguer en la ciutat de Terrassa sota el lema: En defensa d'un lloguer just! Vine a informar-te sobre el sindicat de llogaters.

sala
sala polivalent

[Concert] Presentació a Terrassa: DE LA CARMELA

Enviat per guille el
Tipus d'activitat
Cos

Aquest maig és molt musical i el primer concert que us oferim ens fa especial il·lusió:

Serà l'estrena d'un nou projecte musical meravellós. Estrena d'un projecte nou i primícia a la ciutat: serà el primer cop que el podrem a escoltar a Terrassa!

DE LA CARMELA ha nascut el 2014 de la mà de Daniel Felices (guitarrista, compositor i cantant del grup D'Callaos) i Queralt Lahoz (vocalista i compositora de Pokas Luzes, cantaora a la companyia flamenca “Los Mulero” i vocalista a la Latin Band “Hits the town”).

Recuperant cançons d'intèrprets tan dispars com Mercedes Sosa, Diego el Cigala, Manuel Molina o Toni Zenet  creen un viatge ple d'emocions, una bonica lluita entre la alegria i la nostàlgia. El seu espectacle càlid i proper és, sennse dubte, un veritable tribut a l'elegància i a la bellesa.

sala
sala polivalent
cafeteria

[Docu] Oligopoli

Enviat per guille el
Tipus d'activitat
Cos

Sabies que estem pagant la tercera electricitat més cara de la UE i que després de la nova reforma energètica pagarem encara més?

Entens perquè tenim un deute de 30.000 milions d’euros a les 5 grans empreses elèctriques que formen l’oligopoli d’UNESA?

Coneixes els impactes de l’electricitat que arriba a casa teva?

SOM ENERGIA Terrassa ens proposa veure aquest documental de la directora Alba del

Campo per reflexionar sobre el model energètic i el negoci que amaga.

T'animes?

 

sala
sala polivalent
cafeteria

Elixir Poesia [Ruta poètica]

Enviat per guille el
Tipus d'activitat
Cos
L'Ateneu Candela participa en aquesta interessant i misteriosa proposta del CAET (amb la direcció de Rosa Boladeras).
 
On comença? 20.10h Hall del Teatre Principal / Gratuït / Aforament limitat. Cal confirmar assistència a caet@terrassa.cat abans del 5 de juny indicant nom i nombre d'assistents
 

" Rosa Boladeras proposa, a tot el públic, prendre part de la invocació de la poesia com a ELIXIR, com a substància vita! Aquesta és la seva crida:

Qui som? Tothom

D’on venim? D’arreu

On ens trobem? Al hall del Teatre Principal de Terrassa

Quan? Divendres 7 de juny a les 20:30 hora crepuscular.

On anem? Comencem dalt d’un terrat.

On acabem? No ho sabem, però nodrits i salvats.

Traçarem la primera ruta del mapa poètic d'Ègara.

sala
sala polivalent
cafeteria
llibreria

Els Pirates desembarquen a Terrassa

Enviat per kttr el
Tipus d'activitat
Cos

Pirata.cat el Partit Pirata de Catalunya (que recentment ha anunciat la seva participació a les properes eleccions al Parlament) realitzarà una trobada i presentació del seu ideari a l'Ateneu Candela el proper divendres 17 de setembre de 2010 a les 19:30h

Aquesta trobada s'iniciarà amb una presentació general sobre el nou partit i s'explicarà el context que ha propiciat l'aparició de partits pirates a tot el món, tot seguit d'un debat obert per resoldre el màxim de dubtes dels assistents.

Presentació Guifi.net a Terrassa

Enviat per kttr el
Tipus d'activitat
Cos

Guifi.net és una xarxa de telecomunicacions, una xarxa oberta, lliure i neutral que es vertebra a partir d’un acord d’interconnexió entre iguals on cadascú al connectar-se estén la xarxa i obté connectivitat amb tothom

La xarxa sorgeix el 2004 a Osona, tot i que fa bastant temps que alguns usuaris han intentat replicar aquesta experiència de xarxa ciutadana a la nostra ciutat, no ha estat fins els últims tres mesos que una comunitat activa d’usuaris en creixement ha posat en funcionament varis punts d’accés a guifi.net a Terrassa. En aquests moment guifi.net disposa de més de 9.500 nodes operatius, amb un creixament d’uns 3.000 node nous a l’any.

[JazzCava] Concert Alma Afrobeat per la Despenalització del Top Manta

Enviat per monty el
Imatge
Tipus d'activitat
Smart date range
Cos

Aquest dijous a les 22h a la Jazz Cava de Terrasa podreu disfrutar del grup

ALMA AFROBEAT ENSEMBLE i després amb DJ Assmalick

en suoport a la campaña per la despenalització del top manta

Encuentro alternativo "AQUÍ NO SOBRA NADIE" Zaragoza 15/18 de abril

Enviat per Q el
Tipus d'activitat
Cos

Los días 15 y 16 de abril los ministros de inmigración de los países que conforman la Unión Europea se reúnen en Zaragoza para hablar de inmigración. La agenda de estas reuniones muestra su intención de intensificar las políticas de fronteras y exclusión que durante estos últimos años han causado dramáticas consecuencias tanto en las costas de nuestro país como también, y cada vez más, en nuestras ciudades.

 

LA CRISIS Y LA POLÍTICA DE LO COMÚN/Encuentro-Conferencia Política

Enviat per monty el
Tipus d'activitat
Cos

Ha trascurrido un poco más de un año después del Encuentro/Conferencia Crisis sistémica, nuevos derechos, máquinas creativas de lucha y contrapoder, realizado en el Centro Social Seco de Madrid (los materiales pueden encontrase en http://www.universidadnomada.net/spip.php?article283)