Grups

Participa

Informacio útil

¡ACTIVITAT SUSPESA!

Activitat suspesa per problemes de la companyia.

 

 

COM ELLES

Sinopsi
Com elles  és una antologia viva sobre lʼobra d'algunes de les millors poetes internacionals des de principis de segle XX. Des de la perspectiva personal i única d'un lector, lʼespectador presencia un viatge poètic més enllà del temps i a través de les fronteres de tot el món: les poetes de Gran Bretanya, França, Alemanya, Amèrica Llatina, Quebec, Catalunya i Espanya, entre dʼaltres, són les grans protagonistes de la nit, en què el públic està convidat a gaudir, com si fos dins el seu saló de casa, dʼuna nit de poesia.

Les encarregades de reivindicar aquests clàssics universals que, malauradament, no són tan clàssics seran la poeta Mireia Vidal-Conte, que és alhora lʼautora de la tria de poemes, i Odile Arqué, una poeta i cantant que recorda haver començat a cantar sota els llençols, de petita. Comptaran, a més, amb la col·laboració especial de Marc Romera i amb la direcció i la dramatúrgia de Sebastià Portell i Clar.

Com elles serà, sens dubte, una estona agradable, íntima, càlida i senzilla per als espectadors que vulguin gaudir dʼaquesta proposta.

Fitxa artística
Tria de poemes - Mireia Vidal-Conte
Dramatúrgia i direcció - Sebastià Portell i Clar
Amb Mireia Vidal-Conte i Odile Arqué
I la col·laboració especial de Marc Romera

Fotografia - Laura Rosselló

Amb poemes dʼIngeborg Bachmann, Maria Beneyto, Nicole Brossard, Ana Cristina César, Dulce Chacón, Sophia de Mello, Eugénia de Vasconcellos, Hilde Domin, Felícia Fuster, Olvido García Valdés, Ana Hatherley, Gina A. Laplace, Chantal Maillard, Maria Mercè Marçal, Brigitte Oleschinski, Alejandra Pizarnik, Sylvia Plath, Adrienne Rich, Muriel Rukeyser, May Sarton, Anne Sexton, Wisława Szymborska, Blanca Varela i Idea Vilariño.

 

PREU - Taquilla invesa

 

 

Grups: