Vés al contingut
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
Activitats
Espai
infrastructura
Projector y pantalla
Ordinador per projectar
Microfonia i/o audio sense mesclar
Etiquetes

[Presentació llibre] A les vuit al Raval

Enviat per alxu el

Cos

Us convidem a la presentació del llibre + projecció documental "A les vuit al Raval" el dijous 18 de septembre a les 19:30h (C/Monserrat nº136) amb la participació dels seus realitzadors. 

A les vuit al raval era on, durant moltes tardes, un grup de persones ens reuníem en assemblea per intentar canviar un sistema que continua sense agradar-nos. Ara, reprenem la frase per anomenar aquesta capsa oberta d’on surten experiències, imatges i reflexions al voltant de l’acampada i el 15-M a Terrassa.

A les vuit al Raval és un llibre i un documental sobre l'acampada a Terrassa que explica de de la pluralitat de veus els fets succeïts a la ciutat vallesana a partir del movient glocal iniciat el 15 de maig del 2011. És difícil denirir què és el 15-M i que ho fes una sola persona no seria coherent amb la filosofía que hi havia darrere les places plenes de gent amb les mans alçades. Aquests textos i imatges són algunes de les explicacions possibles d'aquest mosaic d'idees que s'ha anomenat de diferents maneres. Una mostra de l'experiència d'aquest gran nombre de persones que van sortir al carrer mogudes per un sentiment d'injustícia social. 

Al llibre hi trobareu 22 relats que van des de la reflexió personal al anàlisis social i sociològica, tots escrits per membres actius del moviment. El que llegeixes és un seguit de textos escrits a títol personal elaborats per persones que, de maneres diferents van participar a l'acampada davant de l'ajuntament de Terrassa fruit de l'escalt del 15 de maig del 2011 arreu de l'Estat espanyol. El documental està fet íntegrament amb gravacions realitzades a la plaça i és a partir d’aquells testimonis que s’expliquen els processos, sentiments i reflexions que es van viure aquelles intenses 5 setmanes del 2011.