Vés al contingut
Imatge

Programació llibreria Synusia ABRIL 14'

Enviat per guille el

Cos

Us compartim les activitats de la setmana que vé a Synusia i de la resta del mes d'Abril, que vé carregadet:

Setmana del 31/03 al 06/04:

  • DILLUNS 31/03 - 21H: Inici del Club de Lectura a l'Ateneu Candela, amb el llibre "L'altra" de Marta Rojals (ed. RBA i La Magrana). Inscripcions obertes, vine i pregunta o envia un correu a clubdelectura@vimediaclub.com.
  • DIMARTS 01/04 - 19H:  "La otra Europa, la de la ciudadanía" (4a sessió del curs "Noves Democràcies"), amb Oriol Costa (UAB) i Tomàs Herreros (UOC). "Ante los planteamientos de la ultra-derecha del repliegue nacional, el principal reto hoy es la reivindicación de una Europa democrática tanto en lo político como en lo económico. Cuales son la nuevas formaciones políticas en este escenario y que plantean? Cuales son los nuevos espacios de cooperación política para la construcción de un proceso deconstituyente en Europa?"
  • DIJOUS 03/04 - 20H:  "Gent Terrícola" (Llibres de poesia d'edicions Terrícola), amb els autors Lluís Calvo, Dígraf del Desitx i David Caño. Us proposem conèixer la col·lecció "Llibres de l'afrau", d'edicions Terrícola, editorial compromesa amb el disseny, la qualitat, la proximitat, la optimització de recursos. Apassionats pels llibres i els escriptors, per això ofereixen poemes que tenen vida, que germinen i que són fets per gent terrícola...

I la resta del mes:

I també ens trobaràs amb parada de llibres a:

  • DIJOUS 10/04 a les 19h: Presentació del llibre "El cosidor d'errades"(ed. Gregal) amb la seva autora Tessa Julià, als Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa.
  • DIJOUS 10/04 a les 18:30h: Presentació del llibre infantil "M'han donat carbasses" (ed. Parramón), a la Biblioteca Central de Terrassa.
  • DISSABTE 12/04 a partir de les 10h: III Open de Bloc Gravetat Zero, al C/Sant Gaietà, 52.
  • DIMECRES 23/04: Especial SANT JORDI 2014!!!