Vés al contingut
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
Activitats
Espai

[Conte Infantil] "Tots els petons del món"

Enviat per alxu el

Cos

Des de Synusia i Kaòtic Teatre tenim el plaer de presentar-vos la Temporada Infantil al Candela!! Una programació de teatre i contes per apropar-nos als més menuts i les famílies, i deixar volar la nostra imaginació recorrent històries i personatges varis...

El dissabte 7 de juny a les 18:30h us convidem a la presentació del conte Tots el petons del mon de l'editorial El cep i la Nansa, dintre de la seva col·lecció Ginjoler. Una col·lecció de contes infantils adaptats a llengua de signes catalana per a totes les persones, grans o petites, que gaudiu amb la lectura i, en especial, tots aquells nens i nenes que, per diferents motius, fins ara no heu pogut accedir a materials adaptats a les vostres necessitats. I ara n’entendreu el perquè…El text original de cada conte va acompanyat d’una adaptació al català signat, un sistema de comunicació que utilitza el vocabulari de la llengua de signes catalana (LSC) amb l’estructura de la llengua oral.

La Mercè Galí, il·lustradora de Tots els petons del món, vindrà a explicar-nos que.....

"Coneixeu els petons suaus de papallona, els petons forts de cocodril o com fan petons les vaques?..." Amb paraules i llengua de signes explicarem l’historia d'en Tonet, un xiquet al que no li agradaven els petons. Porteu un pintallavis i us  endureu una sorpresa!!

Ah! I també podrem omplir una mica les panxes amb un bon berenar, que això de deixar volar la imaginació i fer petons obre la gana :)