Vés al contingut
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
Activitats
Espai
infrastructura
Microfonia i/o audio sense mesclar

[Poesia] Terrícola

Enviat per alxu el

Cos

Terrícola és una editorial que fa poesia i que vol compartir-la. Som una editorial compromesa amb el disseny, amb la qualitat, amb la proximitat, amb l’optimització de recursos i amb el respecte vers els materials que emprem. Ens apassionen els llibres i ens apassionen els escriptors, per això oferim poemes que tenen vida, que germinen i que són fets per gent terrícola, com tu i com nosaltres.

La col·lecció de llibres

Els ‘Llibres de l’Afrau’ neixen amb ganes d’aportar coses interessants al ric i divers panorama literari català. El disseny és un dels pilars de l’editorial, acurat, amb cop sec a la portada, paper de la millor qualitat (que segueix un procés ecològic) i singularitats com el color de tinta, la tipografia i un cartell que cobreix la portada i es ven amb el llibre, amb obres d’altres artistes (en aquests tres primers llibres hi col·laboren el poeta Màrius Sampere, el cineasta Isaki Lacuesta, la fotògrafa Fiona Morrison, el pintor Jordi Aligué, David Esterri i la poeta Irene Solà). El preu de venda dels llibres és de 15 €.

Els editors i el disseny

Els editors de Terrícola som els també poetes  Laia NogueraJoan Duran i Esteve Plantada. El disseny dels llibres de Terrícola, una part fonamental del projecte, és obra de l’estudi CanCun, format pels creatius Núria Vila i Albert Grébol.

 

Col·lecció Infinitesimal

1. El cel barrat, de Carles Hac Mor (2013)

2. Sense permís, de Meritxell Nus (2013)

3. L’esfinx, de Jordi Valls (2013)

Col·lecció Llibres de l’afrau

1. Llegat rebel, de Lluís Calvo (2013)

2. Cada volcà és abans muntanya, del Dígraf del desitx (2013)

3. Tot és ara i això, de David Caño (2013)