Vés al contingut
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
Activitats
Espai
infrastructura
Projector y pantalla
Ordinador per projectar
Microfonia i/o audio sense mesclar

[Formació] 3º sesión curso "Cuanto puede un cuerpo colectivo"

Enviat per alxu el

Cos

La salut com a negoci

El dijous 27 de març a les 19:00h a l'Ateneu Candela (C/Montserrat 136) us convidem a participar de "La salut com a negoci", tercera sessió del curs  "Quant pot un cos col·lectiu? Sabers mundans, expertesa i noves pràctiques"

Introdueix:  Marian Rodríguez (Integrant de la Plataforma de afectadas por los recortes sanitarios).

La sessió La salut com a negoci proposa treballar sobre la recent reforma sanitària dins de l'Estat espanyol, recollida en el Reial decret llei 16/2012. Aquesta reforma suposa l'exclusió de centenars de milers de persones del dret a rebre atenció sanitària i exigeix ​​el repagament de medicaments i de certes prestacions sanitàries. En el model previ, l'accés a la sanitat estava garantit a tota la població sense excepcions i per això era reconegut com un model de salut universal. Amb l'aplicació del decret i la seva entrada en vigor, actualment només les persones 'assegurades' són les que troben garantit l'accés a algunes prestacions “bàsiques”. En aquesta sessió abordarem una cartografia crítica de l'actual intent de privatització del sistema sanitari. 

* Veure en la columna superior esquerra llibres recomanats per a aquesta sessió.

Materials recomanats: 

 

Més informació sobre el curs: a través del formulari de contacte de la web, via mail a info@synusia.cc o a la Llibreria Synusia.