Grups

Participa

Informacio útil

[Connexions Synusia] Especial Nadal 2013

Llibres, cava i bona música + novetats de Nadal: Presentació de web / novetats a la campanya de socis. El divendres a la tarda, un especial de Nadal per a la "comunitat synusiera". Vine a passar la tarda entre llibres, cava i bona música i descobrir les novetats d'aquest Nadal:

Presentem el nou espai web de la llibreria, ara que també tenim #SynusialaXarxa. Us convidem a entrar i conèixer aquest univers des d'on seguir imaginant i construint el projecte. Què hi trobaràs? Un catàleg amb les novetats i recomanacions "by Synusia" i aquells materials que esdevenen imprescindibles per donar cos i forma al projecte. I tots aquells títols que no trobis, a partir d'ara els podràs encarregar online. Ens fa especial il·lusió presentar-vos l'apartat d'itineraris, on us proposem diferents recorreguts "literaris" per navegar entre art, política i activisme, institucions del comú o postcolonialisme, entre d'altres. Trobareu també l'agenda cultural on podreu consultar totes les activitats que conformen l'agenda setmanal, per estar al dia del calendari i no perdre el fil. També un espai per a la formació, on cercar tota la informació relativa als cursos que us anem proposant des de Synusia i tots els materials que s'hi produeixen. A part, anirem actualitzant la web amb totes les notícies i novetats del projecte, així com de la nostra xarxa i allò que ens interessa. Per últim, reservem un lloc propi a la comunitat del projecte, que pretenem que jugui un paper important a través de ressenyes, comentaris, entrades de blog o disseny d'itinenraris.
 
I aprofitem aquest Nadal per actualitzar la campanya de socis i introduir alguns canvis i novetats. A partir d'ara, hi haurà dues modalitats d'associar-se amb diferents avantatges: la figura de Synusia Lector/a, que gaudirà d'un 5% de descompte en la compra de llibres, descomptes en autoformació i un espai propi a la web, des d'on podrà aportar continguts, i a part, s'assegura estar al dia de totes les novetats de la llibreria. D'altra banda, la modalitat de Synusia Lector/a Compulsiva, que gaudirà del 10% de descompte en la compra de llibres, un kit-regal per Nadal, més els avantatges descrits anteriorment. I a més a més, hem pensat una sèrie d'avantatges si vols associar-te a l'Ateneu Candela. Seguim apostant per formes distribuïdes de col·laborar en el sosteniment d'un projecte d'economia social.