Vés al contingut
Imatge
Vols col·laborar amb Synusia?

Vols col·laborar amb Synusia?

Enviat per Mery el

Cos
A Synusia seguim creient en les formes distribuïdes de col·laborar en el sosteniment d'un projecte d'economia social. És per això que pensem diferents formes de col·laboració:

1. ASSOCIA'T A SYNUSIA

Què t'oferim? Dues figures de soci/es amb diferents avantatges:

  • Synusia Lector/a, que gaudeix d'un 5% de descompte en la compra de tots els llibres, descomptes en els cursos d'autoformació i un espai propi a la web, des d'on aportar continguts, i a més a més, assegurar-se d'estar al dia de totes les novetats de la llibreria.
  • Synusia Lector/a Compulsiva, que gaudeix del 10% de descompte en la compra de tots els llibres, un kit-regal per Nadal, més els avantatges descrits anteriorment.
  • A part, introduïm avantatges a l'hora d'associar-te a l'Ateneu Candela: 50% de descompte en socixs Candela +1 per les Synusies Lectores i 50% de descompte en socixs Candela Premium per les Synusies Lectores Compulsives.

Com ho has de fer? Vine a la llibreria i omple el formulari o descarregate'l d'aquesta pàgina i ens el fas arribar.

I a més a més "regala Synusia", passa per la llibreria i descobreix els sobres-regal amb:

  • una subscripció semestral al projecte per seguir fent créixer la comunitat synusiera entre amics/gues, familiars i coneguts/des.
  • val-regal per bescanviar amb llibres.

(Si vols rebre més informació, escriu un mail a info@synusia.cc o vine a la llibreria i t'ho expliquem)

2. APUNTA'T A L'INFOSYNUSIA (butlletí de novetats) i comparteix la informació amb els teus contactes. Per donar-te d'alta, envian's un correu a info@synusia.cc.

3. COL·LABORA EN LA DIFUSIÓ DEL PROJECTE, copiant, reproduint o enviant continguts.

4. FES UN DONATIU. Envia'ns un correu o fes l'ingrés al num. de compte 2100-0087-65-0201189810 especificant el teu nom i el concepte "donatiu".

Etiquetes