Vés al contingut
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
Activitats
Espai
infrastructura
Projector y pantalla
Ordinador per projectar
Microfonia i/o audio sense mesclar
Llums escenari

[Xerrada-Debat] Cafe amb llet: Investigació periodística i escàndols en els processos de privatització del sistema sanitari.

Enviat per alxu el

Cos

El dimarts 12 de febrer a les 19:30 h, a l'Ateneu Candela, des de Synusia Llibreria us convidem a participar a la xerrada-debat amb l' Albano Dante i la Marta Sivina, editors de la revista Cafè amb llet.En plena conjuntura de privatització del sistema públic, el sistema sanitari veu recurrentment retallades les partides pressupostàries, reduint personal i empitjorant l'atenció sota el discurs de la necessitat de sanejar el model i obtenir major qualitat en la gestió. No obstant això, múltiples iniciatives ciutadanes mostren cada dia el rebuig a aquesta privatització dels béns comuns. Tancaments a Hospitals, manifestacions i accions al carrer, autoorganització per gestionar centres sanitaris i altres moltes accions de protesta i resistència que demostren que la privatització dels nostres drets no serà fàcil d'assolir.

Investigacions com les de Cafè amb llet mostren que darrera d'aquests processos de privatització hi ha molts casos de corrupció i de privatitzar el sector públic per beneficiar als amics de les lits polítiques que governen. De tot això parlarem: del sistema sanitari català, de la condemna contra Cafè amb llet per denunciar la corrupció a la sanitat catalana, de la connivencia política, del dret a la informació y comunicació...

Més info:

http://www.cafeambllet.com/press/?p=17469 

http://www.cafeambllet.com/press/?p=17556