Vés al contingut

Com Col·laborar

Per arrencar el projecte necessitem una quantitat que ens permeti accedir als materials que conformaran el fons editorial de la llibreria, evitant la dependència d'entitats financeres i les seves asfixiants condicions. Es tracta d'una aposta per un projecte social i cooperatiu que posa en valor nous models d'economia social.

Loading

Què necessitem? La quantitat mínima són 8.000€ i la òptima 15.000€. Per què ho necessitem? Per poder conformar un fons editorial inicial amb 2.000 títols, distribuits en les diferents seccions de la llibreria. Assolir la quantitat mínima indicada garanteix una millor posicionament en el procés de negociació amb distribuidores i editorials, adquisició dels materials. Com els aconseguirem? Mitjançant un sistema de microfinançament que s'incia el 7 de març i finalitza el 30 de Juny del 2012. Si al llarg d'aquests quatre mesos assolim aquesta quantitat, podrem conformar el fons editorial de la llibreria i engegar en tota la seva plenitud, el projecte de Synusia.

 

De quina forma puc col·laborar? Hi ha tres opcions:

Opcions Crowdfounding

 

                                                       

 Un cop escollida la opció preferent, es tracta de fer un ingrés amb la quantitat corresponent al compte corrent:

Compte Corrent

indicant les dades següents:

Dades

Finalment envia un correu a info@synusia.cc confirmant la realització de l'ingrés i la opció de finançament escollida, juntament amb les teves dades de contacte (nom i correu electrònic). D'aquesta manera, et podrem fer arribar tota la informació relativa a la col·laboració, així com les novetats del projecte.