Vés al contingut

Per contactar amb la diversa gent que gestiona, participa i utilitza el centre social pots utilitzar varies eines:

Enviar un mail:

Pots fer servir els formularis de contacte que trobaràs a http://ateneucandela.info/contact (fixa’t amb la categoria) i arribarà un mail a les persones que gestionen cada àrea.

A través de llistes de correu:

A l’ateneu Candela tenim 3 llistes de correu operatives per tot el centre social (hi ha projectes concrets que també  disposen de llista de correu) aquestes tres llistes exclusives del centre social són:

info@ateneucandela.net ( subscripció / veure arxiu )

És un butlleti-newsletter per mail sobre les activitats del centre social, una llista unidireccional de subscripció oberta, on només el moderador hi envia mails periòdics (1 per setmana o 1 cada dues setmanes) on  s’informa de les activitats que es realitzen a l’Ateneu Candela.

centresocial@ateneucandela.net ( subscripció / veure arxiu )

Aquesta llista és de subscripció i arxiu històric obert (el contingut pot ser indexat per buscadors com google).

El tòpic o temàtica d'aquesta llista de correu son informacions sobre la coordinació del centre social y els projectes que hi habiten.  De moment no està moderada (no es descarta fer-ho en un futur en el cas que les subscripcions augmentin considerablement i la llista esdevingui in-operativa) per participar-hi requereix el compliment de les següents normes:

  • Tots  els mails amb informació que no està estricament relacionada amb la  coordinació del centre social i els projectes que hi habiten han d’anar  etiquetats amb l’etiqueta “[OffTopic]” o “[OT]” en el camp “assumpte”.  Un abús d’enviaments fora de temàtica que generin queixes per altres subscriptors a la llista i/o mails no convenientment etiquetats seran motiu suficient per bloquejar una compte de correu.
  • Cap  subscrit/a pot utilitzar la llista per a realitzar atacs personals. No  es pot fer ús d’un llenguatge injuriós o obscè contra escrits o opinions  d’altres companys/es, ni insultar-los, ni faltar-los-hi el respecte  directa o indirectament a través d’aquesta llista.
  • Una  llista de correu no és un xat. Per la operabilitat de la llista s’ha  d’evitar un excés de correus innecessaris. Els administradors de la  llista bloquejaran comptes de correu si desprès d’avisos alguns  subscrits/es segueixen enviant correus considerats no desitjats o  innecessaris.
  • Aquesta  llista és un canal de coordinació, comunicació i debat obert entorn el  centre social Ateneu Candela, en cap cas serveix per supervisar, revisar  i/o dirigir la labor que desenvolupen els participants del centre  social. Aquesta llista és un dels pocs canals estables on es poden  construïr ponts de comunicació entre aquells que dediquen molt del seu temps i energies al centre social, i aquells que, pels motius que  siguin, els resulta més còmode comunicar-se telemàticament. Totes les crítiques són ben rebudes, però perquè siguin efectives és necessari que es respecti el treball dels qui decideixen posar el seu cos i el seu temps en el projecte ja que, fins el moment, el pes de la gestió del centre social no recau en àmbits telemàtics si no espais presencials.
  • Els correus que sobrepassen 100 KiloBytes estàn moderats

assamblea@ateneucandela.net

Aquesta  llista s’utilitza per coordinar el dia a dia de l’ateneu candela, els  subscriptors son participants actius dels projectes i les assemblees  presencials que articulen el centre social. Les reunions són obertes si  hi vols participar a la llista de correu assisteix a les reunions periòdiques del centre social i demana allà la subscripció.

Xarxes Socials:

També pots interactuar, preguntar, proposar, opinar... amb la comunitat del centre social a través de xarxes socials: