Vés al contingut
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
Activitats
Espai

[Presentació] Nevada

Enviat per alxu el

Cos

El proper dijous 9 de març a les 19h, la Llibreria Synusia i l'editorial l'Agulla Daurada presentaran Nevada, una novel·la escrita per Imogen Binnie. La presentació anirà a càrrec de Judit K, autora del pròleg del llibre i activista transfeminista i d'Anna Roca, editora de l'Agulla Daurada.

Sobre el llibre:

Clàssic de culte de la literatura queer, 'Nevada' segueix la història d’una dona trans descontenta amb la seva vida que s’embarca en un viatge a través dels Estats Units.

La Maria està apunt d’arribar a la trentena i treballa en una llibreria a Nova York, beu més del compte, pren pastilles de forma aleatòria i s’injecta estrògens quan se’n recorda. La separació de la seva xicota suposa un daltabaix en la vida de la Maria, que emprendrà un introspectiu viatge en cotxe a través del país. A Nevada, coneixerà en James, que posarà a la Maria en la incòmode postura de model trans.

'Nevada' és una història sobre la majoria d’edat, intensa i sincera, i una excavació en la vida marginalitzada pel capitalisme. Guiada per una protagonista terminantment conscient de sí mateixa, 'Nevada' és la gran novel·la de carretera americana que mira cap a una nova generació.

*Informació extreta de la web de Synusia.