Grups

Participa

Informacio útil

[Presentació] Una hormiga es el principio de un nuevo universo

La llibreria Synusia, Kriller 71 i la llibreria Crisi us conviden a la presentació de "Jocs amb el llenguatge. Llegir i escriure poesia amb nenes i nenes" . La presentació serà el proper dissabte 21 de gener, a les 11h, a la llibreria Synusia i per a l'ocasió ens acompanyaran Claudia Caparrós i Aníbal Cristobo, editores del llibre.

Als anys 70, el poeta Kenneth Koch es va dedicar a una peculiar tasca: ensenyar a escriure i a llegir poesia a nenes i nens de l’escola primària. Amb tot un seguit d’activitats i d’idees pensades despertar la imaginació i les ganes d’escriure (poemes sobre desitjos, sobre mentiras, sobre somnis...), Kenneth Koch va aconseguir despertar l’interès per la poesia i apropar autors canònics com William Carlos Williams o Federico García Lorca a un públic de entre 7 i 14 anys.

Amb aquest taller, volem reprendre algunes de les idees de Koch per descobrir que la poesia, lluny de ser una tasca solitària i seriosa, pot ser un espai de diversió compartida per a totes les edats. Per això, farem servir alguns dels exercicis de Koch recollits al llibre Una hormiga es el principio de un nuevo universo. Leer y escribir poesía con niños y niñas, editat a Kriller71.

L’activitat està dirigida a criatures de entre 8 i 12 anys, tot i que també estarà oberta a totes les persones interessades (incluides persones adultes!).
No cal tenir cap coneixement previ per participar, només ganes d’escriure i de jugar amb la imaginació.

Durada: 1 hora

*Informació extreta de la web de Synusia.

Grups: