Grups

Cafè del Candela 125 posts Communia 17 posts L'Embarral 31 posts
Synusia 410 posts

Participa

Informacio útil

Tornen els Oxcars - dijous 27 bcn -

Com ja és habitual en aquestes dates tornem a poder disfrutar de la gala dels Oxcars “Els primers premis no competitius de la Història de la Cultura”.

Serà la nit d'aquest dijous 27 d'octubre a la sala Apolo de Barcelona.

"Barcelona capital mundial de la cultura compartida. Artistes i personatges de tots els àmbits de la cultura nacional i internacional participen en una gala amb sorpreses de tot tipus per demanar que la cultura deixi de ser pura mercaderia en mans dels lobbies de les indústries culturals i de les entitats de gestió. En nom dels "artistes" es posen les traves al nostre accés al coneixement i al desenvolupament d'internet, però els artistes no les recolzen. La societat civil reclama el lucre cessant de tot el coneixement que s'està retenint i sostraient a l'ús públic en nom de beneficis privats i demana que no s'impedeixi el desenvolupament de nous models sostenibles per a la creació i difusió de la cultura. "

 

Els Oxcars són: "principalment una qüestió d’actitud, una manera d’estar, una actitud que sap que les coses han canviat gràcies a l’ús natural que la societat fa de les noves tecnologies, i gràcies als que des de fa anys són pioners en proposar un canvi de paradigma en la producció i difusió del coneixement, així com en la defensa d’aquest dret. Els oXcars són un mitjà per visibilitzar aquesta realitat i trencar tabús. Són un pont entre tot aquell treball i el públic al que no sempre arriba, fent servir tots els canals, arribant inclús al mainstream."

+ info a: http://oxcars11.whois--x.net

 

Etiquetes: