Vés al contingut
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
Activitats
Espai

[Presentació] Passejada per la memòria històrica de les bruixes

Enviat per alxu el

Cos

El proper dimecres 1 de desembre a les 19h, la Llibreria Synusia i el seu segell editorial, Synusia Edita, us conviden a la presentació del fanzine "Passejada per la memòria història de les bruixes".

Synusia Edita, el segell microeditorial associat a la Llibreria Synusia, publica la primera novetat de tardor. Es tracta d’una crònica editada en format fanzine sui generis de la Passejada per la Memòria Històrica de les Bruixes, un esdeveniment que va tenir lloc a Terrassa el 14 de juny de 2019 amb el Comité de Vaga Feminista de Terrassa i sòcies de la llibreria Synusia que havien participat del grup de lectura anual de "Caliban i la bruixa", de Silvia Federici.

L'objectiu de la marxa, expliquen des de Synusia, era esperonar l'exercici de la memòria històrica feminista: donar a conèixer i visibilitzar els feminicidis per bruixeria ocorreguts a Terrassa al segle XVII i relacionar aquests fets amb el racisme i el masclisme actuals.

Tots els materials que es van elaborar per la marxa estan recollits al fanzine: La guia-itinerari , el guió del judici popular efectuat a les portes de l'Ajuntament i el manifest final, així com fragments seleccionats de "Lo negoci de les bruixes" l'opuscle editat per l'Arxiu de Terrassa, organisme que també ha col·laborat en l'edició d'aquest fanzine cedint diverses fotografies del seu fons.

L'entrada és lliure fins a completar aforament.

Us hi esperem!