XERRADA LINKED MOMENTS, SOBRE INSTAL·LACIONS INTERACTIVES

El dilluns 15 d’abril a les 19h farem la xerrada “Linked moments: Reflexions sobre la interactivitat en l’era de les xarxes socials” a càrrec de Sandra García i Marina Rizo.

Linked moments va ser el projecte becat en la modalitat de majors de 20 anys de la primera convocatòria de 2012 i ha sigut el projecte de final de l'itinerari de Comunicació Interactiva del Grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra de les seves dues autores.

Linked moments és una instal·lació interactiva que convida als participants a compartir entre ells un record especial i publicar-lo a Twitter de manera col·lectiva. El seu objectiu és aconseguir que participants anònims i desconeguts s’enllacin i comparteixin uns instants de reflexió personal a partir del joc que proposa la instal·lació.

A través d’aquest projecte, les seves autores reflexionen sobre el caràcter individualista de les xarxes socials i sobre com les instal·lacions artístiques poden aportar un interessant punt de vista sobre les relacions humanes en el món digital en el que vivim.

Un cop finalitzat el projecte, les autores proposen aquesta xerrada per tal de donar a conèixer per una banda, com funciona l’instal·lació i en què va consistir la seva logística i el seu procés de producció, i per altra banda, posar sobre la taula les idees i reflexions que aporta el projecte i les aplicacions que pot tenir una instal·lació d’aquest tipus en camps com ara el social i l’educatiu.

XERRADA LINKED MOMENTS, SOBRE INSTAL·LACIONS INTERACTIVES
etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)