Vés al contingut
Imatge

Programació Mensual: FEBRER 2021

Enviat per mar el

Cos

Ja s’ha acabat el primer mes d’aquest 2021, on hem tornat de les vacances de Nadal amb les piles carregades i amb moltes ganes de seguir construïnt cultura i comunitat amb totes vosaltres! És per això que aquest mes de febrer també ve carregat de propostes per a tots els gustos i edats i que esperem que us resultin tan interessants com a nosaltres. A continuació, us les exposem:

  • El dimecres 10 de febrer a les 19h hi haurà una sessió única de grup de lectura al voltant del llibre Utopía no es una isla. Catálogo de mundos mejores, editat per l’Editorial Episkaia. La sessió anirà a càrrec de l’autora, Layla Martínez i estarà dinamitzada pel soci de Synusia i membre del col·lectiu ecologista La Paparola de Terrassa, Víctor Anadón. La sessió serà online i cal inscripció prèvia a info@synusia.cc

  • El dissabte 13 de febrer a les 10h tindrà lloc la 5ª sessió del taller Destruir la normali(dad) contando historia(s), a càrrec d’Irene Pérez. Es tracta d’una activitat col·lectiva i participativa. És gratuïta i la inscripció del cicle es pot fer al mail ireneperez.net@gmail.com

  • El divendres 19 de febrer a les 19h es presentarà el llibre El feminisme i les transformacions en la política, amb la seva autora, Mari Luz Esteban i el col·lectiu feminista egarenc La Guerrilla dels cossos. El llibre, editat per Pol·len Edicions, versa sobre el moviment feminista i els canvis que ha viscut els darrers 40 anys. Tot, vist des de l’experiència d’Euskal Herria. La presentació es podrà seguir en directe al Canal de Youtube de Synusia Info.

  • El dissabte 20 de febrer a partir de les 11:30h tindrem una nova sessió del cicle Estris i contes, impulsat per Synusia i el Grup Còdol. Es tracta d’un espai de contes + taller destinat a infants d’entre 4 i 7 anys i les seves famílies. Les sessió durarà aproximadament 1 hora i té un preu de 4€/ infant i sessió. Per inscriure’s només cal enviar un correu a somcodol@gmail.com o a info@synusia.cc.

  • El dissabte 27 de febrer a les 11h hi haurà la 2a. Sessió del cicle que porta per títol L’agenda feminista serà anticolonial o no serà. Portarà per títol Lluites per a la reproducció des del camp i girarà al voltant de la lectura del llibre Las señoras de la fresa, escrit per Chadia Arab i editat per Ediciones de Oriente y del Mediterráneo. Les places ja estan plenes, però us podeu apuntar a la llista d’espera a través del mail info@synusia.cc.

  • El dissabte 27 de febrer a les 11:30h tindrem la 2ª sessió del Club de lectura d’àlbum il·lustrat a càrrec del Grup Còdol i Synusia. En aquesta ocasió, el llibre que es comentarà és La talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap, un àlbum escrit per Werner Holzwarth i Wolf Erlbruch i editat per Kalandraka. L’activitat està recomanada per a infants d’entre 6 i 8 anys, té un cost de 5€/infant i sessió i dura aproximadament 1 hora. La inscripció es pot fer a través dels mails somcodol@gmail.com o info@synusia.cc.

A més d’aquestes propostes, aquest mes de febrer hi haurà activitat dins del Cicle Infantil i Juvenil del Districte Zero. El dissabte 27 de febrer a les 18h el Toni Hernàndez i la Laura Martín presentaran l’espectacle Descobreix el Theremin a El Vapor - Casa de la Música de Terrassa. L’acte està adreçat a famílies amb infants d’entre 3 i 10 anys i el preu són 5€/persona. L’aforament és limitat i les entrades es poden comprar a https://entradium.com/events/descobreix-el-theremin-embarral. Organitza: Casa de la Música de Terrassa (dins de Districte Zero).

 

Per a més informació sobre les activitats de la Llibreria Synusia, podeu visitar la seva pàgina web a https://synusia.cc/ .

Per a més informació sobre el Cicle Infantil que organitza el Districte Zero i la seva activitat d'aquest mes a Casa de la Música de Terrassa, podeu consultar els detalls a https://www.casadelamusica.cat/index.php/22-formacio/formacio-terrassa/633-202102-theremin