Vés al contingut
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
Activitats
Espai
infrastructura
Equip de so per a música en viu
Tècnic de so
Llums escenari
Cuina

[Cicle de concerts a la fresca] Dani caracola & Imad Amrah

Enviat per guille el

Cos
Tothom sap que la música en directe no falla a l'agenda cultural del nostre centre social. Després dels quatre concerts inolvidables del eclèctic "Cicle de primavera", amb l'estiuet i les ganes de terrassetes i de fresca al vespre us proposem el cicle ideal pel mes de Juliol: el cicle de concerts a la fresca!
 
Comencarem el dissabte 9 de Juliol a les 21.30h amb el concert de "DANI CARACOLA & IMAD AMRAH" (folk intercultural / fusió llatina i nord africana):
 
Dani Caracola és un cantautor amb plena vocació intercultural amb músiques de tot el món demostrada al disc "Cultures Viatgeres" i Imad Amrah és un cantautor marroquí que abraça la fusió afrollatina, el reggae i la fusió amb ritmes marroquins com el gnawa. Dos cantautors que per primera vegada es troben per a fer un concert especial amb cançons pròpies, clàssics llatinoamericans i mediterranis amb l'acompanyament del percussionista vallesà Raul Serrano
 
Us ho perdreu? ;) Veniu d'horeta i reserveu tauleta per sopar i veure el concert a la terrasseta del Cafè del Candela! L'entrada és a taquilla inversa.