Vés al contingut
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
Trobades i assambleas
En moviment
infrastructura
Projector y pantalla
Equip de so per a música en viu
Tècnic de so

[TRS x Refugiats] Dinar+Concert!

Enviat per guille el

Cos

Des de TRS X Refugiats ens conviden al que serà el seu primer esdeveniment. Amb aquest tret de sortida, i els que vindran, volen donar suport als refugiats fent front comú amb tot allò que tenim a l'abast.

Per això ens esperen a tots i a totes el proper diumenge dia 3 d'abril a l'Ateneu Candela. Bon menjar, bona música i, sobretot, el millor ambient!! Lluitem amb cultura, moviment social i força ciutadana. Animeu-vos, tots plegats farem pressió contra la barbàrie! #TRSXRefugiats

Què és "TRS x Refugiats"?

"TRS X Refugiats som un grup de terrassencs i terrassenques organitzats per donar resposta a la situació d'emergència que viuen els refugiats sirians."

"La situació d'emergència humanitària que estan patint milers de sirians ens ha portat a reunir-nos i organitzar-nos sota el nom de TRS x Refugiats.

Volem denunciar la irresponsablitat demostrada pels governs dels països occidentals i la vulneració dels Drets Humans que es perpetra a través del pacte entre la UE i Turquia.

Més enllà dels nostres posicionaments polítics, religiosos o ideològics, ens uneix una mateixa voluntat: el respecte a la dignitat humana i als drets fonamentals. Per tant, TRS x Refugiats està oberta a tota col·laboració, ja sigui a títol individual, col·lectiu o institucional.

A Terrassa obrim fronteres. Benvingudes."

Fanpage a facebook

Comparteix event al facebook