Vés al contingut
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
En moviment
Activitats
Espai
infrastructura
Projector y pantalla
Ordinador per projectar
Microfonia i/o audio sense mesclar

[Videodrome Cinebar] TOTS AL VIDEOCLUB

Enviat per guille el

Cos

Ja tenim aquí l'últim cicle d'aquesta temporada! El mes de juliol el dedicarem als videoclubs, els santuaris del cinema que van prolificar durant els anys 80 amb la sortida del VHS i van perdurar fins a la sortida del dvd, a partir d'aqui, la pirateria i els nous formats no físic van fer tancar a la majoria dels videoclubs, però encara hi ha alguns supervivents que segueixen oferint el seu encant, aquest és el cas de Vimediaclub (Passeig 22 de juliol, 332 Terrassa), amb els que col·laborem en aquest cicle, i que ens han obert les seves portes.

Com ja sabeu ens van ajudar a triar una petita selecció de les seves estanteries i diverses seccions perquè els videodromers votessin i triessin els films que formant part del programa d'aquest mes. El resultat és un variat menú cinèfil estiuenc que estem segur que gaudireu! I ja sabeu, trobareu molts més films al Vimediaclub, us aninem a què us hi passeu! L'encant d'un videoclub no té preu!

Dimecres 1 de juliol començarem amb la secció "Grans Clàssics" on la guanyadora va ser SENDEROS DE GLORIA (1957), un dels primers films de Stanley Kubrick, protagonitzada per Kirk Douglas, un film antibelicista ambientat a la primera guerra mundial, un viatge al cor de les trinxeres de la mà d'un dels millors directors de tots els temps.

Dimecres 8 de juliol toca una comèdia, en aquest cas ben negra. La guanyadora va ser ESCONDIDOS EN BRUJAS (2008, Martin McDonagh), producció irlandesa protagonitzada per Colin Farrell, que dona vida a un sicari amb crisis existencial que intentar purgar els seus pecats a la ciutat de Brujas.

Dimecres 15 de juliol ens passem per la secció de "Terror" i la guanyadora és UN HOMBRE LOBO AMERICANO EN LONDRES (1981, John Landis) un film que barreja entre comèdia i terror i que ens explica la història de dos nois americans que són atacats per un home llops mentre viatgen per la campinya anglesa... Film de culte com una catedral, una de les millors aproximacions al gènere de la licantropia.

Dimecres 22 de juliol tindrem una mica de "cinema d'autor" amb la guanyadora d'aquesta secció: BROKEN FLOWERS (2005) una melancòlica road movie protagonitzada per Bill "Fucking" Murray i dirigida per Jim Jarmusch (Down by Law, Dead Man) un dels cineastes independents més genuí dels últims temps.

Dimarts 28 de juliol serà l'última sessió de la temporada, i li dedicarem al desaparegut Christopher Lee, un icòne del cinema fantàstic que va morir fa poc a l'edat de 93 anys, i a què al Videodrome sempre n'hem sigut molt fans, així que projectarem una PELI SORPRESA protagonitzada per Christopher Lee!

Que tingueu bones vacances!! Salut i cinema! Ens veiem al Setembre!