Vés al contingut
Tipus d'activitat
En moviment
Espai
infrastructura
Projector y pantalla
Ordinador per projectar
Microfonia i/o audio sense mesclar

[Xerrada] Presentació del Sindicat de Llogaters de BCN a Terrassa

Enviat per Mariona el

Cos

Davant la greu situació context de bombolla de lloguers, on cada vegada més s'imposa l'habitatge de lloguer com a objecte d’especulació per davant de la seva funció social i residencial on construir projectes de vida. L'Ateneu Candela organitza conjuntament amb el Sindicat de Llogaters un acte on poder compartir eines ciutadanes per garantir l'accés a l'habitatge de lloguer en la ciutat de Terrassa sota el lema: En defensa d'un lloguer just! Vine a informar-te sobre el sindicat de llogaters.

El pròxim divendres 6 d'abril de 2018 a les 19h a l'Ateneu Candela (Carrer Montserrat 136, Terrassa), es presentarà l'experiència del Sindicat de llogaters que ja funciona a Barcelona i molts llocs de Catalunya, així com es debatrà sobre les problemàtiques, reptes i tendències en quant el dret a l'habitatge en mode de lloguer a Àrea Metropolitana i concretament a la ciutat de Terrassa.

La presentació del sindicat anirà a càrrec de Carlos Pallarol Collados membre del Sindicat de Llogaters, el qual explicarà com funciona el sindicat, així com, la situació de habitatge de lloguer a l'àrea metropolitana de Barcelona.

L'acte estarà moderat per Emilce Mira, activista pel dret a l'habitatge participant del Ateneu Candela i la Plataforma d'afectats per les hipoteques de Terrassa.