Vés al contingut
Tipus d'activitat
En moviment
infrastructura
Projector y pantalla
Ordinador per projectar
Microfonia i/o audio sense mesclar
Equip de so per a música en viu
Tècnic de so
Llums escenari
Taquilla

[Concert] Presentació a Terrassa: DE LA CARMELA

Enviat per guille el

Cos

Aquest maig és molt musical i el primer concert que us oferim ens fa especial il·lusió:

Serà l'estrena d'un nou projecte musical meravellós. Estrena d'un projecte nou i primícia a la ciutat: serà el primer cop que el podrem a escoltar a Terrassa!

DE LA CARMELA ha nascut el 2014 de la mà de Daniel Felices (guitarrista, compositor i cantant del grup D'Callaos) i Queralt Lahoz (vocalista i compositora de Pokas Luzes, cantaora a la companyia flamenca “Los Mulero” i vocalista a la Latin Band “Hits the town”).

Recuperant cançons d'intèrprets tan dispars com Mercedes Sosa, Diego el Cigala, Manuel Molina o Toni Zenet  creen un viatge ple d'emocions, una bonica lluita entre la alegria i la nostàlgia. El seu espectacle càlid i proper és, sennse dubte, un veritable tribut a l'elegància i a la bellesa.

El dissabte 16 de maig a les 20h l'agradable i autèntic local de l'Ateneu Candela s'omplirà per escoltar la nova proposta del Dani de D'Callaos, una formació de Terrassa, que és molt estimada per la seva gent!

5 euros anticipada (venta a l'Ateneu Candela de dimarts a divendres de 10 a 13.30h i de dilluns a dissabte de 18h a 23h, c/ Montserrat 136) / 7 euros taquilla

Serà un concertàs. Una experiència bonica i genial. Us deixem uns vídeos per a que ho comproveu vosaltres mateixes!