Skip to main content
Imatge

[Synusia] Avui estrenem web! http://synusia.cc

Submitted by Mery on

Cos

A Synusia estem d'estrena, avui us presentem el nou espai web.

Després de mesos de treball i gràcies a la feina de communia.org, us presentem #synusialaxarxa. La nova web inclou un ampli catàleg on podràs navegar pels materials més rellevants i alhora encarregar els llibres i passar-los a buscar a la llibreria. Navegar pels itineraris de lectura que us hem preparat; recorreguts temàtics amb seleccions literàries comentades i valorades per la comunitat.

També podràs explorar els diferents cursos que us proposem i tot el conjunt de la oferta formativa que llancem des de Synusia. Coneixement situat a partir de la nostra actualitat, per poder apropar-nos als continguts i a les pràctiques d'una manera crítica amb una relació de proximitat.

Estar al dia de les activitats, consultant l'àmplia agenda que conforma la programació mensua, amb els esdeveniments que omplen la llibreria setmana rere setmana. I un espai de blog, amb textos, escrits, ressenyes, posts, comentaris crítics, actualitat i notícies.

Finalment, i amb l'objectiu de consolidar una àmplia comunitat al voltant del projecte, obrim espais de participació a través dels comentaris als esdeveniments i a les notícies, així com la possibilitat d'enviar-nos ressenys de llibres o escrits pel blog. I per seguir ampliant aquesta comunitat, obrim un espai des d'on associar-se a la llibreria, amb ofertes i descomptes i un espai propi de participació online.

Si vols rebre tota la informació et pots apuntar al nostre newsletter enviant un correu a info@synusia.cc

Així doncs, et convidem a navegar per aquesta web i a seguir imaginant i construint el projecte amb nosaltres!

Seguim!!

Etiquetes