Skip to main content
Imatge

Temporada de "Teatre al Candela"

Submitted by Pau on

Cos

El proper 15 de desembre a l'Ateneu Candela comença una mini-temporada de teatre: "Teatre al Candela" amb 4 propostes de teatre completament diferents, per a tots els gustos i edats.

La primera proposta és "Por tu Pulpa Pulpita", un monòleg interpretat per David Priego amb el qual ens explica d'una manera còmica les relacions personals i amb el món d'una persona bisexual. Aquesta serà el dissabte 15 de desembre a les 21:30h.

La segona proposta és "La vida que bailo", un espectacle de Teatre i Dansa presentat per la companyia Tres en Danza, que a través de la dansa ens deixarà veure la vida de tres dones que volen refugiar-se de la opressió. Aquesta serà el dissabte 22 de desembre a les 21:30h.

La tercera proposta és "Gin-Gan-Bels!", un espectacle de pallassos nadalenc per a un públic infantil. La companyia SoS Pallassos ens presenta un espectacle per a riure una estona i que els i les més petites gaudeixin d'un espectacle màgic i ple de sorpreses. Aquesta serà el divendres 4 de gener a les 18:30h.

La quarta proposta és "The Trumpet", un monòleg en clau de clown interpretat per Stefano Iaboni, per trastocar les nostres percepcions i emocions. Data a concretar.

Des de Kaòtik Teatre hem volgut programar aquesta temporada per poder acostar el teatre a tothom. Gràcies als preus populars (3€/obra) creiem que no hi haurà excusa per anar a veure teatre a Terrassa. Hem triat quatre propostes totalment diferents de grups de fora de Terrassa que venen a l'Ateneu Candela amb molt de gust i moltes ganes de moure els seus espectacles.

Esperem que passeu bones estones.

KAÒTIK TEATRE
www.kaotikteatre.com