Skip to main content
Imatge
Smart date range
-
Tipus d'activitat
Tallers i formacions
Espai

[Escoleta de Lectures Transfeministes] juny: Guia gramatical de llenguatge no binari

Submitted by hub on

Cos

La llibreria Synusia us convida a una nova sessió de l'Escoleta de Lectures Transfeministes que enguany celebra la seva tercera edició. La pròxima sessió serà dissabte 15 de juny a les 11h i la lectura escollida és Guia gramatical de llenguatge no binari, projecte dirigit per Jun Moyano (Editorial Raig Verd) .

La sessió estarà dinamitzada per Roberte Piqueras, educadori social i doctorandi en la UAB. Amb Roberte pensarem com transformar textos i activiar la imaginació tot seguint les pautes -en constant transformació- que facilita la guia gramatical de llenguatge no binari.

Sobre el llibre:

El llenguatge no-binari en el món de l’edició és ja una realitat. La llengua catalana viu el mateix procés d’experimentació que moltes altres llengües arreu del món. Ens enfrontem al repte d’oferir espais per al debat sobre la nostra llengua i de reivindicar la necessitat d’ampliar-ne els seus marges.Aquesta guia ofereix dues parts diferenciades: un espai on les persones no-binàries són i un altre on es diuen i fan una proposta per trobar un consens sobre com fer-ho. Aquesta proposta és oberta i serà canviant: és un primer espai per trobar respostes i desitgem que generi preguntes. La llengua és, sens dubte, l’espai per impulsar-se, desenvolupar-se i construir-se. És imprescindible que les llengües no siguin tractades com a sistemes gramaticals estàtics, sinó com un reflex viu i canviant de qui les parla i les estima, per a qui són una llar.