Skip to main content
Imatge

Cicle de lectura: "Economies populars i comunitàries"

Submitted by hub on

Cos

Des de la comunalitat urbanda de Terrassa, Barri Futur i organitzades per la Llibreria Synusia i Communia SCCL, us volem convidar el grup de lectura i autoformació que porta per títol Economies populars i comunitàries. El cicle constarà de 3 sessions, que us detallem a continuació:

  1. Sessió 1: Perquè tot és de tothom. Gestió comunitària de la cultura i economia solidària, editat per Icaria Editorial. | 30 de novembre de 19 a 21h. A partir de les 21h, ens traslladarem a La Cafeta del Candela per fer una cloenda informal i recollida de tot el que ens hagi interpel·lat la sessió, un networking. La sessió estarà dinamitzada per Santi Eizaguirre i Javier Rodrigo, editors del llibre.

Inscipció Sessió 1: https://barrifutur.org/ca/agenda/event/perque-tot-es-de-tothom

  1. Sessió 2: Jackson en Revolta. La lluita per la democràcia econòmica i l'autodeterminació negra al Sud dels EUA, editat per Descontrol. | 14 de desembre de 19 a 21h. A partir de les 21h, ens traslladarem a La Cafeta del Candela per fer una cloenda informal i recollida de tot el que ens hagi interpel·lat la sessió, un networking. La sessió estarà dinamitzada per la Diana de la Torre (MigrESS - Migració i economia social i solidària) i Vicent Amela (soci de la cooperativa Aula d'Idiomes i traductor).

Inscripció sessió 2: https://barrifutur.org/ca/agenda/event/jackson-en-revolta

  1. Sessió 3: Economia capitalista en Rojava. Las contradicciones de la revolución en la lucha kurda, editat per Bajo Tierra. | 11 de gener de 19 a 21h. A partir de les 21h, ens traslladarem a La Cafeta del Candela per fer una cloenda informal i recollida de tot el que ens hagi interpel·lat la sessió, un networking. La sessió estarà dinamitazada per Azadî, Plataforma de suport al poble kurd.

Inscripció sessió 3: https://barrifutur.org/ca/agenda/event/economia-anticapitalista-en-rojava