Skip to main content
Imatge

La Remezcla: Goteo per acondicionar la Sala Tallers

Submitted by mar on

Cos

Estem en plena campanya de micromecenatge a https://www.goteo.org/project/la-remezcla per acondicionar la Sala Tallers de l'Ateneu Candela (just la que hi ha al costat de la cafeteria). Com moltes de vosaltres sabeu, aquesta sala és un espai que fem servir totes per fer autoformacions, grups de lectura, grups de criança, assemblees de col·lectius... entre d'altres. Es tracta d'un espai d'ús comunitari que és de totes i per això, cuidar-lo i acondicionar-lo és un tema col·lectiu.

L'espai està força malmès i diraiament hi passen molts col·lectius, grups i iniciatives de la ciutat que necessiten un lloc on reunir-se i estar confortables. És per això que volem arreglar el terra, la il·luminació, obrir finestre de ventilació, afegir-hi unes taquilles perquè els col·lectius que ho necessitin puguin guardar-hi el material, posar-hi cortines... entre d'altres.

La sala portarà per nom La Remezcla i serà un espai d'experimentació i autoformació que funcionarà a foc lent. Una sala on totes les propostes col·lectives i comunitàries hi tinguin lloc. Per poder-la fer possible, necessitem que cadascuna de totes les persones que fan servir l'espai i habiten el Candela, puguin fer una aportació, per petita que sigui, per seguir sumant i fent bullir l'olla (re)mescladora!

Totes sabem i entenem l'Ateneu Candela com un espai comunitari, ni públic, ni privat. És la comunitat que fa servir i estima l'espai, qui també el cuida i el sosté setmana rere setmana. És per això que volem seguir cuidant juntes aquesta sala que és de totes.

Us deixem el link per fer aportacions i us animem a fer-hi la vostra!

Estem segures que quedarà un espai preciós per a totes!