Skip to main content
Imatge

Última setmana de gener amb programació per a totes les edats

Submitted by mar on

Cos

Hem començat aquests últims 7 dies del mes de gener amb força i desglossant-vos la programació que tindrem aquests dies. Prepareu-vos perquè hi ha activitats d'allò més variades i per a totes les edats:

La programació començarà el dijous dia 28 a les 19h. de la mà de les companyes de Synusia amb la presentació del poemari "Botánica", escrit per Ashle Ozuljevic Subaique i editat per Liliputienses. L'acte serà online i es podrà veure a través del canal de Youtube de la Llibreria Synusia.

El dissabte serà el dia amb més moviment, ja que hi haurà dues propostes ben diferents, totes dues proposades per Synusia:

- A partir de les 11h. començarà el curs online que porta per títol "L'agenda feminista serà anticolonial o no serà" que es presenta en aquesta primera sessió sota el nom de "Batalles enfront la jerarquització racial. L'acte, organitzat conjuntament amb l'Institut de les Desigualtats, girarà al voltant de la lectura del llibre "La matriz de la raza", escrit per Elsa Dorlin i editat per Txalaparta.

- A partir de les 11:30h. i a la sala polivalent de l'Ateneu, començara el Grup de lectura d'àlbum il·lustrat amb "Un sopar de por", escrit per Meritxell Martí i Xavier Salomó i editat per Cruïlla. L'activitat està recomanada per infants d'entre 6 i 8 anys, té una durada aproximada d'una hora i un preu de 5€/infant i sessió.

I el diumenge, per tancar el mes de gener amb ritme, el Cafè del Candela ens portarà el concert del músic Daniel Felices.

- Serà a partir de les 13h. i el format serà un concert-vermut amb aforament limitat i totes les mesures de seguretat pertinents.

Esperem anar-vos trobant en algunes de les activitats que anem organitzant i que ben aviat ens puguem tornar a trobar.