Skip to main content
Imatge

Al gener, el Candela segueix treballant

Submitted by mar on

Cos

Des de l’Ateneu i des de casa, el Candela no para. Aquest final de gener us presentem la programació que tindrà lloc aquests últims dies de gener:

Dijous dia 28 de gener a les 19h. Es presentarà el poemari Botánica, escrit per Ashle Ozuljevic Subaique i editat per Liliputienses. L'esdeveniment serà online.

Dissabte 30 de gener hi haurà 2 propostes:

  • A les 11h. Començarà el cicle online que porta per nom L'agenda feminista serà anticolonial o no será. La primera sessió porta per nom "Batalles enfront la jerarquització racial". El cicle està organitzat juntament amb l'Institut de les Desigualtats.

    La sessió girarà al voltant de la lectura del llibre La matriz de la raza, escrit per Elsa Dorlin i editat per Txalaparta. El cicle és gratuït, online i cal inscripció prèvia.

  • A les 11:30h. Còdol i la Llibreria Synusia començaran un nou curs del Club de lectura d'àlbum il·lustrat amb el títol Un sopar de por, escrit per Meritxell Martí i Xavier Salomó i editat per Cruïlla. El cicle està pensat per a infants d'entre 6 i 8 anys. La sessió té un cost de 5€/infant i sessió o de 20€ per tot el cicle sencer.

Podeu consultar tots els detalls de les activitats programades a la web de la Llibreria Synusia: https://synusia.cc/ca/agenda