Skip to main content
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
Activitats
En moviment
Espai
infrastructura
Microfonia i/o audio sense mesclar
Equip de so per a música en viu
Tècnic de so
Llums escenari
Taquilla
Cuina

[Torna la música en directe] Camaleonius

Submitted by guille on

Cos

Després de la canço d'autor de l'Oriol Barri, seguim amb una proposta genial i terrassenca que ens farà moure amb la millor música negra: divendres 25 de novembre a les 22.30h escoltarem als CAMALEONIUS!

Llegiu que en diuen d'aquesta proposta i entendreu perquè heu de venir ràpidament:

"Camaleonius és un quartet de funk i soul, un nou projecte híbrid format per quatre joves músics que investiguen les fines línies entre el jazz i el soul.  Ivette Santamaria, cantant berguedana de formacions com Giovinetto, posa veu als potents arranjaments del trio format per Oriol López (piano), Miquel Galceran (contrabaix) i Òscar Jorba (bateria), músics terrassencs més habituals del panorama jazzístic". 

Aprofitant el talent i polivalència de la veu de la Ivette, es recorren alguns clàssics del swing que al llarg del concert acaben desembocant en arranjaments soul-funk que apropen de manera sorprenent els dos gèneres. Camaleonius visita a grans referents com Ella Fitzgerald i Diana Krall per una banda i també reinterpreta a Stevie Wonder, Cyrille Aimee, Michael Jackson, Esperanza Espalding o Whitney Houston per l'altra. Una proposta amb idees noves però el swing i el soul de sempre.

Camaleonius són:

Ivette Santamaria - veu
Oriol López Calle - piano
Oscar Jorba Argemí - bateria
Miquel Galceran - contrabaix