Skip to main content
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
Activitats
infrastructura
Microfonia i/o audio sense mesclar
Equip de so per a música en viu
Tècnic de so
Llums escenari
Taquilla
Cuina

[Torna la música en directe] Oriol Barri

Submitted by guille on

Cos

Torna la música en directe a l'Ateneu Candela. Tornem amb una agenda de concerts eclèctica però amb un fil conductor: la qualitat. Si t'agrada la música en directe saps que pots venir a l'Ateneu Candela i a cada concert descobriràs un "tresor musical".

I comencem de nou amb el cantautor Oriol Barri el proper divendres 11 de Novembre a les 22.30h. L'entrada serà a taquilla inversa. T'ho perdràs?

Després de publicar una primera maqueta i de guanyar el Premi Popular al Concurs de Salitja i el Primer Premi al Concurs de Bescaran, l’Oriol Barri presenta el seu primer treball discogràfic, “NOSALTRES”, amb una intenció clara: transmetre.

Quan escoltes la música de l'Oriol Barri t’endinses en una muntanya russa musical amb el cinturó posat. Haureu d'estar preparats per moure-us enmig de lletres profundes i intenses vestides amb música moderna que beu del pop, rock, folk americà, cançó d’autor i, fins i tot, la rumba. Un disc eclèctic que no deixa indiferent a ningú, carregat de missatges que necessiten ser escoltats a cada paraula, a cada lletra, amb una veu madura i una expressivitat majúscula.

Oriol Barri presenta un disc on ha bolcat tots els seus defectes i virtuts, heterogeni i eclèctic, amb la producció de Carlos Montfort (músic de la Sílvia Pérez Cruz i productor de Bruno Oro o Blaumut) i l’enginyer de so Manel Pedrós (baterista de Blaumut). Ha comptat amb la col·laboració d'Oriol Aymat (Blaumut) i la secció de vents de Doctor Prats (Ramón Figueres Alsius i Guillem Boltó).

NOSALTRES” va quedar en quarta posició de tot Catalunya als premis Enderrock de 2015. Aquest títol fa referència a totes les persones que formen part del nostre camí. Un cant a l’amor, a la unió de les persones i el desig agafar-nos les mans quan més ho necessitem. Un disc en solitari però plural, dedicat a totes les persones que l’han fet realitat. 

La premissa d'aquest disc és “No som res sense Nosaltres” molt ben reflectida en el primer videoclip de l’autor, “Deixa’m”, enregistrat amb part dels mecenes que van fer realitat aquest projecte mitjançant una campanya de micro-mecenatge realitzada amb èxit amb només 11 dies.

Actualment l’Oriol, després de viatjar als campaments de refugiats a Grècia, compagina la tasca de músic amb la tasca de voluntari i cooperant amb organitzacions com Stop Mare Mortum, amb la qual treballen per fer conscienciació, sensibilització i incidència política al nostre país i arreu. Temes que també apareixeran als concerts, els quals es convertiran en un espai de reflexió i denúncia sobre aquesta problemàtica que ens afecta a tots i totes.

Sensibilitat, reivindicació, energia i humor. Així podem definir la música i els concerts d’Oriol Barri.