Skip to main content
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
Activitats
En moviment
infrastructura
Projector y pantalla
Microfonia i/o audio sense mesclar

[llibreria Synusia] Vermut amb projectes editors!

Submitted by guille on

Cos

Cita amb editorials, llibres i vermut! Tenim ganes de provar nous formats de trobada amb llibres en mà. Obrir un espai on trobar-nos amb projectes editorials. Conèixer d'aprop el seu recorregut, els seus reptes. I després d'aquest moment de diàleg, acostar-nos als llibres, amb una selecció de títols per a la ocasió, per palpar d'aprop això que fem i acabar amb un bon #vermut :) 

Comencem per PROJECTES EDITORIALS DE LA CIUTAT. Coneixes a Bira Biro i a Eklèctyc impressions? Dos projectes editorials singulars als quals tenim moltes preguntes a fer! 

  • EKLÈCTYC IMPRESSIONS  és una petita productora de "llibres d'artista" totalment artesanal. Fan tirades molt limitades i numerades, cada pàgina és una petita obra d'art: gravats manualment, papers especials, cosits a mà... Cada llibre esta lliurement inspirat en poemes d'autors tant suggerents com ara Dante i l'infern de la seva "Divina Comèdia" o Baudelaire amb les seves "Flors del Mal". Treballen de forma cooperativa i participem en cada pas del procés de producció i distribució de l'obra.
  • BIRA BIRO és un projecte dedicat a la literatura infantil i juvenil. A BiraBiro hi ha el gust de llegir per llegir, perquè llegir és aprendre, descobrir, badar, passar-ho bé, plorar, formar-se, riure, jugar, créixer ... Té pensades diverses col·leccions des de les quals apropar-se d'una o altra manera a aquest món on totes som infants!

Quan és la cita? EL DISSABTE 12 DE MARÇ A LES 11:30h a Llibreria Synusia.

Avanti amb les cites llibreteres!