Skip to main content
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
En moviment
Activitats
infrastructura
Projector y pantalla
Ordinador per projectar
Microfonia i/o audio sense mesclar

[Xerrada informativa] Correscales 2016

Submitted by guille on

Cos

El CORRESCALES és un mitjà amb el que la Marea Blava volem fer visible la dignitat de lluitar contra la fragmentació i la precarització. I la necessitat de fer-ho col·lectivament. És un mitjà amb el que volem agrair a centenars de moviments socials, col·lectius i persones l'incansable suport, l'inoblidable alè. La complicitat d'un aprenentatge compartit. Ës un mitjà amb el que davant dels abusos i represàlies afegides a la duresa d'una vaga de tres mesos, no defallim, reconstruïm. És el mitjà amb el que retornem agraint, denunciem alçant, i volem construir col·lectivament un projecte compartit d'ajuda mútua.

EL CORRESCALES és també és un medi. És el trajecte de 800 quilometres que correrem, teixint complicitats entre histories de vida que lluiten per justícia i dignitat. Són els 80 relleus, compartint una lluita contra la precarietat. Són les 80 poblacions per agrair l'acollida i aprendre de la seva realitat. Són els 80 dies per construir plegades, teixint solidaritat, cooperativament.

Ens ho explicarà en primer persona, Albert Cabarrús, vaguista de Telefonica i participant de la marxa, que ja va estar amb nosaltres el 28 de maig del 2015 per explicar-nos la vaga de Movistar.