Skip to main content
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
En moviment
Activitats

[14 aniversari] Contes infantils de l'Embarral

Submitted by guille on

Cos

A les 19h Biblioteca Central la CiA l'Embarral explicarà contes per a les més petites de casa:

«El Peix Irisat» és un conte escrit per Marcus Pfister el 1992 i traduït a molts idiomes, inclús se'n va fer una sèrie de televisió de dibuixos animats. Aquest conte, a través del que li passa al Peix Irisat, explica la importància de compartir, de no ser egoista i del benestar de fer les coses ben fetes. La moral del conte és molt clara, però nosaltres n'hem fet una versió per poder gaudir del mar, de compartir, de dibuixar, de les emocions i d'aquest peix que aprèn moltes coses al llarg del conte.

El nostre Peix Irisat és un conta-contes amb titelles il·lustrats que explica la història del peix més bonic. Tots els pescadors volen aconseguir aquest tresor tant preuat que viu dins el mar, i tots el peixos del mar volen ser com ell. El Peix Irisat, després d'un ensurt, descobrirà que compartir els seus colors amb els altres peixos del mar té un resultat molt bonic que fascina als pescadors...L'educació emocional és una eina importantíssima que creiem que els infants han d'adquirir des de ben petits. Aquest conta-contes i taller de dibuix els apropa a aquest món d'aprenentatge emocional. Volem acostar la vida marina als més petits i fer-los gaudir d'una estona molt agradable i interactiva.

Després del conta-contes pintem el dibuix del nostre estimat Peix Irisat. Fem aquesta activitat conjuntament per fomentar la creativitat artística dels infants i alhora poder establir un vincle amb ells per comentar el conte, les impressions i l'aprenentatge adquirit.