Skip to main content
Imatge
Smart date range
Tipus d'activitat
Activitats
infrastructura
Ordinador per projectar
Microfonia i/o audio sense mesclar
Equip de so per a música en viu
Tècnic de so
Llums escenari

[concert] CULTRUM

Submitted by guille on

Cos
El divendres 29 de Maig a les 21.30h ens visita una banda que no et pots perdre:
 

CULTRUM

Preu: Taquilla Inversa
 
"Amb el mateix amor que els artesans treballen  la fusta, el fang o el pa, CULTRUM treballa les seves cançons. Es  podria dir que són ‘artesans de la seva música’, cuidant cada petit  detall, creant compàs rere compàs, segon rere segon".
 
Alegres i  somiadors, fan que cada cançó tingui un color, un matís, un aire  diferent. S’inspiren en tot allò que els envolta i els apassiona, ja  sigui un somriure, un arbre, una cervesa, una abraçada, el mar, un petó,  la lluna, un cafè de bon matí o el cant preciós d’una cadernera. Giren sense parar, caminant d’una manera despreocupada, seguint, és clar, el batec del seu cor.
 
La  música és la seva bandera, la seva llengua, el mitjà per excel·lència  que tenen per expressar-se. Utilitzant cada altaveu que tenen al seu  abast, volen fer arribar arreu allò que senten, transmetent la seva  manera de veure el món.
 
No tenen res definit, però tot respira amb  harmonia. Influenciats per tota mena d’artistes provinents d’un espai  temporal i geogràficament molt divers, la seva música evoca els  sentiments més profunds del reggae i el soul, camina desenfadada cap  al so del funk i el swing, balla amb l’escalfor dels sons més llatins i  l’ska, i canta amb l’energia del rock i el punk. Així, de la  mateixa manera que a les seves cançons hi conflueixen diferents  estils, Cultrum mescla inquietuds, curiositats i ganes de  conèixer; fusiona il·lusions, viatges i alegria; tot buscant aquell  moment, aquell segon màgic en què sorgeix l’encanteri…
 
NOU DISC: DINS LA PELL
‘Dins la pell’ és el segon treball d’aquesta banda inquieta, enèrgica i curiosa.
Amb  els diferents ritmes, sons i músiques que es troben pel camí de la  vida, han creat quinze cançons, quinze històries, quinze móns diferents  que junts dibuixen una bonica constel·lació. Fent servir el no estil com  a estil, juguen i experimenten per trobar el so que més s’escau a cada  cançó, sempre sense prejudicis ni temors.
 
Deixant enrere el ‘Viu,  somriu, somia’, un primer test que els que ha portat a emprendre el vol  d’un somni comú, es submergeixen dins la pell, d’una manera més  introspectiva, escoltant les emocions i sentiments, transportant a flor  de pell les sensacions de l’ànima i el cor.
 
Busquen arribar a totes  aquelles orelles possibles, tocar i remoure alguna cosa a tot aquell que  escolti les seves cançons, senzilles i directes, sense filtre ni embut.