Skip to main content

 

Direcció i horaris del Ateneu Candela:

 

 

 

 

C\Sant Gaietà, 73/Montserrat 136 - 08221 Terrassa (Barcelona).

Matins de dilluns a divendres de 9h a 13.30h. Tardes de dilluns a divendres de 18 a 23h; i dissabtes de 20 a 24h.

Llibreria Synusia: matins a partir de les 10h, tardes fins les 21h i dissabte tancat.

En tren:

 

Ferrocarriles de la Generalitat (FGC)

Línea S1. Barcelona: estación de Plaça de Catalunya. Terrassa: estación de "Terrassa Estació del Nord". El trayecto dura unos 47 minutos. De la estación de Renfe al centro social hay 5 minutos andando.

Cercanías RENFE

Línea C4. Barcelona: estación Plaça de Catalunya. Terrassa: estación de "Terrassa". La línea puede tener su última parada en Terrassa o bien seguir hasta Manresa. El trayecto dura también unos 40 minutos. De la estación de Renfe al centro social hay 5 minutos andando.

I per tornar direcció Barcelona?

Com sabeu, el transport públic en horaris nocturns es queda molt curt... però això no vol dir que els divendres i dissabtes no hi hagi opcions! :P Per facilitar-vos la feina us ho expliquem:

L'últim tren per tornar amb FGC direcció a Barcelona és a les 1.11 i amb la Renfe a les 23.13 (no has pres la primera cerveseta i el tren ja marxa!), PERO tenim el "bus-night" que surt a les a les 0.30/1.30h/2.30h i 3.30h desde FGC-Rabmbla (a 11 mins caminant del Candela)-> http://www.sarfa.com/PDFs/N60_Sarbus.pdf

En aquest mapa ho tens tot localitzat i els trajectes a peu: https://drive.google.com/open…

En cotxe:

Salir de la autopista C-58 (Barcelona-Terrassa) en la salida Terrassa-centre. Seguir todo recto hasta que el passeo central de 'La Rambla' se termine, justo despés del edificio 'Centre Cultural - Juzgados' girar a la derecha (C\Gabriel Carol), tomar la segunda calle que sube a la izquierda (Plaça del Vapor Montset), i seguir recto hasta la esquina C\St. Gaietà con C\Montserrat.