Informacio útil

Participa

Grups

Communia 15 posts El Cafè del Candela 115 posts Espai Gastronòmic Terrassenc 15 posts
Guifi.net Terrassa 10 posts L'Embarral 22 posts La Cooperativa 17 posts
Synusia 230 posts Tallers 47 posts Videodrome 84 posts

[Conversa] Per llibretejar cal una comunitat!

El proper DIJOUS 29 DE JUNY a partir de les 19:30h us esperem  a la terrasseta de l'Ateneu Candela a la trobada amb birretes "Per llibretejar cal una comunitat!"

Activitat organitzada des de Synusia per a lectores i lectors, per a gent curiosa i amants dels projectes culturals. Ens volem dirigir a sòcies i a socis de Synusia però també a qualsevol persona que vulgui conèixer les entranyes d'un projecte llibreter com el nostre, que vol donar oxigen als diferents moviments socials de la ciutat i que, a la vegada, es nodreix de tots ells. Allò que Synusia té en ment és aprofindir i explicar la seva simbiosi amb la resta d'organismes pensants i somiadors del teixit associatiu de la ciutat!

Amb les següents activitats:

  • Exposició: Synusia s'autonarra | Timeline de les activitats realitzades des de la llibreria (presentacions, xerrades, cicles, trobades, vermut, converses).
  • La Simbiosi: Què rep Synusia de la comunitat? Què li retorna? | Sabem que per a la sostenibilitat de Synusia necessitem una comunitat que conegui de prop el projecte. Què espera aquesta comunitat d'aquesta casa llibretera?
  • Radiografia d'una llibreria: Les entranyes de Synusia! | Quines tasques i recursos hi ha darrere d'una activitat?