Informacio útil

Participa

Grups

Communia 15 posts El Cafè del Candela 115 posts Espai Gastronòmic Terrassenc 15 posts
Guifi.net Terrassa 10 posts L'Embarral 22 posts La Cooperativa 17 posts
Synusia 232 posts Tallers 47 posts Videodrome 84 posts

iai@flautes de Terrassa. Jove, lluita per la teva jubilació

 
El grup iai@flautes de Terrassa estan fent des de fa tres  anys, (d'ençà de la nova llei de reforma de les pensions que va aprovar el PP,) xerrades i actes per a informar i sensibilitzar a la població de la situació actual i el futur de les pensions públiques en el nostre país.
 
"Creiem que els problemes més greus no ens esperen a nosaltres els actuals beneficiaris de les prestacions de Jubilació si no a les generacions que ens segueixen, la gent més jove no hi pensa en la jubilació, però es a ells a qui correspondria fer els canvis estructurals que els hi permetran tenir bones pensions publiques."
 
Han organitzat aquesta xerrada/debat moderada per iai@flautes -Terrassa sota el lema Jove: Defensa la teva pensió .
Intervindran representants de les Marees pensionistes i de la Plataforma Unitària de  la gent gran de Catalunya i la diputada al congrés Aina Vida (del grup   Unidos Podemos- En comú Podem) el dia serà divendres 26 de maig a les 19 h. a l'Ateneu Candela del carrer Montserrat nº 136/ St.Gaietà nº73.
 
 
Iai@flautes de Terrassa.
S0m la generació que va lluitar i aconseguir una vida millor per als seus fills i filles. Ara estan posant el futur dels nostres néts i nétes en perill

Somos la generación que luchó y consiguió una vida mejor para sus hij@s.  Ahora están poniendo el futuro de nuestras hijas y nietas en peligro.

Etiquetes: