Informacio útil

Participa

Grups

Communia 15 posts El Cafè del Candela 115 posts Espai Gastronòmic Terrassenc 15 posts
Guifi.net Terrassa 10 posts L'Embarral 22 posts La Cooperativa 17 posts
Synusia 232 posts Tallers 47 posts Videodrome 84 posts

[Cicle infantil] Electric Babyland

 

El dissabte 12 de novembre a les 18:30h al quart Cicle infantil de Teatre i Contes al Candela us convidem a escoltar i veure  a la CiaBruc Brithers que ens farà gaudir de l'espectacle per a bebès "Electric Babyland"

Benvinguts al laboratori de Mr. Sound, una habitació plena d’instruments musicals i màquines que fan soroll. L’espai des d’on el nostre protagonista treballa cada dia perquè la ciutat soni com cal. Però no ho pot fer sol, per això ens convida a fer-li un cop de mà. “Electric Babyland” és un conte-taller musical per a nadons. Un espectacle multilingüe perquè els més petits juguin i experimentin amb instruments electrònics i acústics fets a la seva mida. Espectacle estrenat a la Fundació Miró en el marc del festival Grec.

 

#infantilalCandela

Activat en família adreçada a nens i nenes de 0 a 5 anys

 

 

 

 

Preu de l' activitat: TAQUILLA INVERSA

Organitzat per la Llibreria Synusia i L'Embarral.

 

La Bruc Brothers Company és una companyia teatral que fomenta la diversitat cultural, la passió per la música i l’amor cap a les llengües. Tres pilars d’un mètode pedagògic novedós i innovador, que ens convida a aprendre idiomes a partir de l’experiència teatral i l’escolta musical. Concebuda pel músic i pedagog Christophe Sainsot Tintou, la companyia està integrada per professionals formats en els àmbits de les arts escèniques, la música i la pedagogia. Des de la seva fundació l’any 2012, la Bruc Brothers Company ha estrenat els seus espectacles en festivals com el Grec i en espais com Fundació Miró, CCCB, Sala Atrium, Porta4 o Jove Regina.

 

 

 

Grups: